03Crew avaa pelin Helsingissä – Ääniwalliin monipuolinen kattaus suomiräppiä

03Crew on järjestänyt parin vuoden aikana yli kahdeksatkymmenet räppibileet. Joulukuussa ryhmä ottaa haltuunsa Helsingin Ääniwallin ja tuo sinne maukkaan valikoiman suomalaisen UG-räpin kärkinimiä.

Tamperelainen 03Crew on järjestänyt räppikeikkoja vuodesta 2014. Keikkoja ruvettiin puuhaamaan puhtaasti tarpeeseen: isoja esiintyjiä Tampereella kyllä kävi, mutta klubiräppikeikkoja ei juuri ollut.

– Olisimme itse halunneet käydä ug-suuntauksista lähteneiden räppärien klubikeikoilla, joten ajattelimme, että kysyntää sellaisille varmaan olisi muutenkin, kertoo 03Crewn promoottori Jukka Ikonen. – Teemme monen kokoisia iltoja. Esimerkiksi viime viikonloppuna oli samaan aikaan loppuunmyyty Ruger Hauerin jäähyväiskeikka YO-talolla ja Opaali ilmaisella sisäänpääsyllä pienemmässä baarissa.

Monipuolinen on myös tuottajaryhmän Helsingin-avaus: Asa & Band sekä Laineen Kasperi & Palava Kaupunki ovat molemmat takuuvarmoja tanssiorkestereita. Myös Atomirotta laskettaneen samaan porukkaan, vaikka soittajia onkin orkesterillisen sijaan vain kaksi. Suurta suosiota nauttiva, silti kulttihahmon statuksen säilyttänyt Eevil Stöö ja ylistetty DJ Kridlokk taas hoitavat synkemmän puolen. Line uppiin kuuluvat myös Tuuttimörkö, Jontti & Shaka, Sairas T ja Ode sekä DJ Massimo.

03Crew esittää 5.12. at Ääniwalli -tapahtuman ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä