Ilmoitus: Lainaa elämän jokaiseen tilanteeseen – näin haet lainaa helposti netistä

Onko sinulla haave, jonka toteuttamiseksi tarvitset rahallista tukea? Oletko ostamassa esimerkiksi uutta autoa? Haluatko tehdä kotiisi uusia hankintoja tai remontin? Riippumatta siitä, tarvitsetko lainaa sitten pienempiä tai suurempia hankintoja varten, voit hakea helposti lainaa netistä.

ILMOITUS Lainan hakeminen netistä on lähes täysin syrjäyttänyt perinteiset lainaneuvottelut viime vuosina. Ihmiset eivät hae lainaa enää pankista tai rahoituslaitoksista samalla tavalla kuin aiemmin. Tämä ei ole yllättävää, sillä lainanhaku netistä on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa.

Verkossa toimivat lainapalvelut palvelevat lainanhakijoita juuri sillä hetkellä, kun he tarvitsevat taloudellista tukea. Netissä lainahakemuksen voi myös täyttää milloin tahansa ja sen käsittelyaika on aina sama. Lainapäätös myönnetään usein hakijalle vain muutaman minuutin kuluessa lainantarjoajan palveluaikoina.

Mistä lainaa voi hakea?
Hakeaksesi lainaa netistä, tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai jonkin muun tunnistautumiskeinon. Matchbanker vertailusivustolta voit löytää yli 30 luotettavaa nettilainan tarjoajaa ja välittäjää. Lainahakemuksesi voit täyttää helposti verkossa, etkä tarvitse lainalle minkäänlaisia vakuuksia tai edes takaajaa. Palvelussamme voit myös kätevästi vertailla parhaita luotonmyöntäjiä ja niiden tarjoamia lainoja. Matchbanker lainavertailun kautta voit hakea lainaa netistä ilman vakuuksia jopa 70 000 euroon asti.

Lainaa netistä edullisesti ja nopeasti
Vaikka tietyt lainat ovat tunnetusti kalliimpia lainamuotoja, kuten erilaiset pikavipit ja kulutusluotot, kaikki netistä saatavat lainat eivät ole suinkaan kalliita. Siksi lainanhakijan kannattaa tutustua erilaisiin lainavaihtoehtoihin ennen lainapäätöksen tekemistä. Näin lainanhakija voi säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja kuukaudessa lainamenoissaan.

Hyvä esimerkki erittäin edullisesta lainasta on koroton laina. Monet lainantarjoajat nimittäin myöntävät korottomia lainoja uusille asiakkailleen tänä päivänä. Nostaessasi korottoman lainan maksat takaisin vain lainaamasi rahamäärän – ilman korkokuluja tai muita kustannuksia. Yleisesti ottaen lainantarjoajat myöntävät kuitenkin vain pienempiä lainasummia korottomina lainoina.

Jos sinun täytyy kuitenkin nostaa suurempi lainasumma, sinun ei tarvitse pelätä kohtuuttoman suuria lainakustannuksia. Rahoitusalan koventunut kilpailu ja lainsäädäntö on nimittäin ajanut lainojen korkokulut todella matalille tasoille viime vuosina.

Hae lainaa netistä – 4 vinkkiä lainanhakuun
Vaikka lainaa on todella helppoa hakea nykyisin, kannattaa seurata tiettyjä vaiheita lainan hakemisen yhteydessä, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.
Näin haet lainaa vastuullisesti verkossa:

 1. Kilpailuta lainat
  Lainanhaku kannattaa aloittaa lainojen kilpailuttamisella ja vertailemisella. Ensimmäinen sinulle tarjottu laina on harvoin edullisin vaihtoehto.
 2. Laadi budjetti
  Ennen lainan hakemisen aloittamista on syytä laatia budjetti. Budjetti auttaa sinua seuraamaan menojasi ja valitsemaan sinulle sopivan takaisinmaksuajan.
 3. Tutustu lainaehtoihisi
  On todella tärkeää, että luet lainasi ehdot ennen lainasopimuksesi allekirjoittamista. Näin tiedät, varmasti mihin sitoudut allekirjoittaessasi lainasopimuksesi.
 4. Hae lainaa
  Päätettyäsi minkä lainan haluat valita, voit allekirjoittaa lainasopimuksen. Saat rahat tilillesi usein jo lainanhakupäivänä.