Ilmoitus: Tulikuumaa soundia ja erikoismenoa – tärpit Sidewaysiin

Helsingissä 9.–10.6. järjestettävä Sideways lähestyy. Kaupunkifestivaali tarjoaa jälleen mielenkiintoisen kattauksen musiikkia laidasta laitaan. Tässä Garagen ja Sidewaysin kanssa toteutetussa yhteistyöartikkelissa autamme ohjelmaa syynätessä syntyvää runsaudenpulaa antamalla kolme tärppiä juuri sinulle.

Petri Anttila

[ILMOITUS]

Section Boyz
Jos Section Boyz on lavalla, jää seuraamaan. Synkkää, tummaa soundia suoraan tulikuumasta brittiskenestä. Nämä miehet pistävät klubin kuin klubin lukkoon, mutta miten temppu onnistuu ulkoilmassa? Jos et satu omistamaan Section Boyzin yhteistyökumppaneiden eli Draken ja Skeptan numeroa, niin ainoaksi vaihtoehdoksi jää keikan väijyminen.

Tippa-T
Turun lahja Suomelle on tehnyt tuloaan suuren yleisön huulille kuin varkain. Räppäri on tehnyt tänä vuonna yhteistyötä nimien kuten Arttu Wiskari ja Eevil Stöö kanssa, mikä kertoo hänen paikastaan niin kriittisten räppipuritistien kuin massayleisön suurennuslasin alla. Sidewaysin yleisö tulee näkemään jotain, joka ei verkkokalvoilta tule aivan heti kulumaan. Mayhem ei tällä kertaa voi olla peruttu.

Tommy Cash
Tommy Cashin näkeminen livenä on vähän kuin lotossa voittaisi. Sitä luulee aavistavansa ennakkoon seuraavat liikkeensä, mutta niin vain räppäri lyö jalat alta. Siksi onkin hyvä, että tämä ”Etelä-Helsingin” oma poika on tehnyt kappaleen nimeltä Winaloto. Tommy Cashin keikalla et todennäköisesti tule näkemään erikoistehosteita, mutta erikoismeininkiä senkin edestä.

[ILMOITUS]